Om oss

På HowToSleepBetter tar vi sömnen på allvar. Våra produkter hjälper dig att få mer och bättre sömn. När du går och lägger dig drar din kropp och hjärna i dina arbetskläder. De sätter igång en rad processer som ger dig mer vinst för din omgivning och gör det lättare att lära sig nya saker. Det finns indikationer på att det behövs ett större fokus på sömn, eftersom nästan hälften av den danska befolkningen har utmaningar med sömnen. Vi älskar att dyka ner i forskningen om sömn, och vi delar gärna med oss ​​av vår kunskap på vår hemsida och i vårt nyhetsbrev.
 

Sov gott under semestern
Vår mest populära produkt är den mobila och effektiva mörkläggningsgardinen Instant Night. Den skiljer sig från andra mörkläggningsgardiner genom att du kan sätta upp den utan att använda verktyg. Den anpassar sig lätt efter ditt fönsters bredd och då kan du till och med ta med den till stugan, så kan du sova gott även på semestern.

 

Mörkläggningsgardinen för barnfamiljer och nattarbetare
Vi får ofta höra från våra kunder att de är irriterade över att de inte hittat Instant Night tidigare eftersom de eller deras barn har tjatat med sömnen länge. Vår typiska kund tillbringar Instant Night på barnrummet eftersom det är lättare att gosa när rummet är mörkt. Då kan mamma och pappa få lite tid för sig själva på kvällen. Samtidigt sover den lilla längre eftersom hon inte är väckt när solen går upp. Andra kunder håller igång Danmark på natten, och därför behöver de sova när det är ljust. Många säger att de har provat alla möjliga lösningar inom mörkläggningsgardiner och vi blir glada när de berättar att de med Instant Night inte behöver leta längre.


Vi utvecklar produkter för bättre sömn
Vi letar alltid efter nya innovativa lösningar och produkter som kan ge dig bättre sömn. Senast har vi utvecklat Instant Comfort J, kudden för dig som behöver stöd för rygg, höfter och nacke när du ligger ner. På våra hyllor hittar du även vår unika och bekväma sovmask, som låter dig släcka ljuset när du är på språng.

 

God sömn till alla
Vårt mål är att ta våra produkter ut i världen, eftersom sömnutmaningar inte är isolerade enbart till Danmark. Om vi ​​alla får bättre och mer sömn kan vi fatta bättre beslut tillsammans. För när vi sover gott blir livet lite lättare och mycket roligare.


Carina och Anders Risbjerg Johnsen
HowToSleepBetter


 

 

  

"När vi fick vår första dotter, Eline, kom sömnen verkligen på agendan, för Eline visste inte att bebisar och deras föräldrar behöver mycket sömn, även på sommaren, när dagarna är långa och nätterna är ljusa. Resultatet var skrik och skällande vid läggdags och snubblande fötter redo för lek under de tidiga morgontimmarna. Lösningen blev dubbla mörkläggningsgardiner i barnrummet, för utvilade barn och föräldrar är bara roligare. Men med morföräldrarna och på semestern saknade vi alltid mörkläggning, så vi utvecklade Instant Night, som vi alltid har med oss ​​när vi sover ute. Vi hoppas att du njuter av Instant Night lika mycket som vi gör.”

Carina, HowToSleepBetter