Instant Night

- effektiv, flexibel och mobil lösning för dig som vill sova bättre

Behöver du sova igenom trots att det är ljust ute? Eller kan barnen sova en timme extra? Med mörkläggningsgardinen Instant Night kan du enkelt, snabbt och mörka dina fönster var du än befinner dig.

Med Instant Night får du:

  • Enkel installation utan verktyg
  • Effektiv mörkläggning
  • Bärbar mörkläggningsgardin - så att du kan sova gott på semestern

mörkläggningsgardiner enkel installation

Enkel installation utan verktyg

Effektiv mörkläggning

Sov gott på semestern

Instant Night består av tre delar: en gardin, en teleskopstång i aluminium och en praktisk transportväska. Teleskopstången anpassas efter fönstrets bredd, varefter stången förs in i löparen på gardinen. Sätt sedan gardinen och stången i spänning i fönsteröppningen. Instant Night kan tas ner och ställas in om och om igen. Instant Night finns i fyra storlekar och varje gardin kan variera ca. en halv meter i bredd. Instant Night är tillverkad i svart kvalitetstyg. Instant Night kan sättas in i fönsteröppningen, nära fönstret därigenom slipper du ljus uppifrån och från sidorna, vilket du ofta upplever t.ex. vid användning av persienner. Instant NightTM kommer i en praktisk transportväska, som gör den enkel att ta med dig, så att du och din familj kan sova gott när ni är på semester. När Instant Night packas ihop överstiger standardgardinen inte 85 cm x 8 cm i diameter.

Hör vad kunder säger om Instant Night

Många kunder skriver till oss när de har känt effekten av den bättre sömnen. Se fler recensioner här.

Vi har varit meganöjda med den första vi köpte och som sitter fast i vår sons sovrum. Nu behöver vi även ha en i sovrummet, för en mörkläggningsgardin täcker bara inte kanterna. Tack för din tunga bra gardin 🤗
Rikke

 

 

Super bra produkt. Köpte mörkläggningsgardiner här flera gånger. Det är en superprodukt som har gett oss en bättre sömn då den verkligen mörknar rummet. Utöver det är det bara en utsökt högkvalitativ produkt. Så vi är supernöjda.
Thomas Kristensen

 

 

Jag är supernöjd med dina mörkläggningsgardiner. Har nu köpt 2 st. Till båda barnrummen och det är helt mörkt efter att de fått dem att hänga på. Och tyckte det var jävligt smart att man kan ta med dem om man ska på semester..
Ann-Kathrine Mathiesen

 

Så enkelt ställs Instant Night in

 

 

 

Instant Night finns i 4 storlekar

     

Instant Night standard

 

 

Instant Night Medium

 

 

Instant Night Large

 

Instant Night XL

Standardgardin som passar de flesta fönster.
 

Bredd: 80-130 cm
Höjd: upp till 145 cm


Finns i svart.

  Medium passar det klassiska triangulära fönstret som vanligtvis ses i gamla byggnader i storstäder.
 

Bredd: 110-160 cm
Höjd: upp till 150 cm


Finns i svart och grått.

 

Large passar vanliga dörrar och höga smala fönster.
 

Bredd: 68-105 cm
Höjd: upp till 210 cm


Finns i svart och grått.

 

XL passar breda fönster och dörrar som en dubbel altandörr.
 

Bredd: 110-160 cm
Höjd: upp till 210 cm


Finns i svart.

     


Se Instant Night FAQ här.


Hör vad bloggare säger om Instant Night

Vi utrustade ett antal bloggare med en Instant Night-gardin och bad om deras ärliga åsikt. Nedan kan du höra vad de tycker om Instant Night.

       

Mie från madling.dk

”När vi har varit på sommarlov har vi ofta tjatat med filtar, stora kuddar, folie och tejp i ett försök att göra hotellrummet eller stugan mörk för natten. Det har inte varit en lätt uppgift. Instant Night-gardinen är väldigt enkel och snabb att sätta upp och lika lätt att ta ner igen, och då är den gjord så att den stänger av ljuset på alla sidor och upptill.”
Läs hela inlägget (på danska) här.

 

Tina från fuldtidsmor.dk

”Det är för häftigt – jag monterade gardinen i barnrummet på mindre än 10 minuter. Det är galet smart faktiskt - det finns en justerbar stång med som anpassas efter fönstrets bredd, och sedan kan skjutas in i fönstret med gardinen på. Och det smartaste är att du bara kan ta ut stången genom fönstret igen, packa upp gardinen och ta med den på övernattning eller semester. Det är inget påskruvat och du slipper därför hål i väggen och gläntorna i fönstret.”
Läs hela inlägget (på danska) här.

 

Tatjana från kvinderudenfilter.dk

"Det är den mest åtsittande mörkläggningsgardin jag någonsin, i hela mitt liv på 28 år - snart 29, stött på. Aldrig tidigare har jag upplevt något så bra förut, förutom ett täcke över huvudet förstås.”
Läs hela inlägget (på danska) här.Enkel installation av mörkläggningsgardinen Instant Night