Det är vad kunderna säger om Instant Night

Vi har sålt mer än 2 000 Instant Night mörkläggningsgardiner. Här kan du läsa vad kunder tycker om Instant Night. Gemensamt för alla är att sömnen har fyllt på alldeles för mycket och att Instant Night har hjälpt till bättre sömn. 

Hitta Instant Night här.
 

Pernille önskade att hon hade köpt Instant Night tidigare

”Jag läste om dig för några år sedan och blev aldrig beställd då eftersom jag inte hade så mycket pengar och var osäker på om det var värt pengarna. Hur kunde det bara ha besparat mig några riktigt långa puttar i de ljusa sommarkvällarna.” "När man är en väldigt liten händig typ som inte riktigt har någon som kan hjälpa en, då är det helt briljant att det inte kräver verktyg av något slag." ”Jag har sovit bättre i totalt mörker, och har nu ett barn som inte längre tror att dagen börjar kl. 5 på morgonen. Det är lättare att gosa eftersom det inte känns som att det är en ljus dag när han måste sova.” "Jag kan rekommendera alla som vill ha bättre sömn att använda en Instant Night-gardin och speciellt för personer med barn som inte riktigt förstår varför de ska gå och lägga sig när det är helt ljust ute."
 

Pernille Stockholm, mamma till en pojke på 3,5 år.

 

Bättre sömn med Instant Night

”Den största förändringen Instant Night har gett mig är bättre sömn. Innan jag köpte gardinen tvivlade jag på om den verkligen kunde mörkna så bra, men det bästa med gardinen är faktiskt att den ger total mörkläggning. Den är lätt att sätta upp och ser fin ut när den är ihoprullad. Jag kan lätt ta den med mig när jag ska övernatta på andra ställen.”
 

Annette Knudsen

 

Michelle provade många mörkläggningsgardiner innan hon föll för Instant Night

"Innan vi köpte Instant Night upptäckte vi att det var svårare att få barnen att sova på sommaren. Vår stora tjej brukade säga "Mamma, det är inte mörkt, så jag behöver inte gå och lägga mig". Det förstod jag riktigt bra, för på sommaren är hela rummet upplyst. Därför gav jag mig i kast med att hitta några mörkläggningsgardiner som kunde göra det lättare för ungarna att sova, och som även kunde förlänga nattsömnen till efter soluppgången.

Jag var lite skeptisk till priset på Instant Night då jag inte visste om det skulle fungera. Jag var bara tvungen att fundera på om jag skulle köpa den eftersom jag hade lagt ner mycket pengar på olika lösningar som inte fungerade. Vi lät bland annat en gardinfirma göra en gardin åt oss men den mörknade inte i kanten så jag provade med gaffatejp men det var inte så lätt när vi skulle ha den upp och ner och det slutade förstöra fönstret.

Vi behövde bara något som hjälpte nu, så ungarna gick inte upp kl. 4 på morgonen. Så vi provade Instant Night och det fungerade. Det börjar bli så mörkt att vi nu har en stjärnlampa som lyser upp taket som tjejerna somnar till. Nu går det fort att gosa vår stora tjej för det är mörkt. ”
 

Michelle

 

Jacob har äntligen hittat en mörkläggningsgardin som fungerar

Jacob jobbar på natten och behöver därför släcka ljuset när han ska sova på dagen. Hör hur Jacob säger om Instant Night: ”Jag var mest orolig för om Instant Night skulle passa mina fönster, eftersom jag alltid var tvungen att köpa skräddarsydda gardiner, eftersom mina fönster är breda. Jag har provat många mörkläggningsgardiner genom tiden, men dessa är helt enkelt de bästa jag någonsin har haft.”

"Det bästa med Instant Night är att det inte kräver verktyg eller skruvar för att installera. Och så stänger de helt tätt. Både upptill och på sidorna, så det blir helt mörkt. Jag har köpt en gardin som passar dörren och det är bra när man har husdjur som hela tiden vill in och ut ur sitt sovrum så man inte kan stänga dörren.

"Alla som jobbar natt eller skift kan dra nytta av en mörkläggningsgardin för Instant Night"
 

Jakob

 

Nu sover Claus 2-åriga dotter

Fantastisk produkt som har fungerat från dag ett. Vi provade Instant Night-gardinen till vår 2-åriga dotters rum efter att sommartiden började och hon ville inte sova på kvällen och gick samtidigt upp 5.45 lite för tidigt på morgonen :) Från första natten med gardinen har hon sovit till kl. 7 och varit lättare att komma i säng på kvällen. Gardinen är inte så bekväm att rulla upp men vi tar upp och ner varje dag utan problem. Och då kan det tas för övernattningar någon annanstans. Riktigt trevlig produkt som får våra varmaste rekommendationer.
 

Claus Gadegaard Højlund

 

 

Instant Night hjälpte John och hans fru att få bättre sömn och bättre humör

"När jag köpte Instant Night var jag orolig för om det verkligen skulle hålla ljuset borta från sovrummet eftersom vi hade upplevt att andra mörkläggningsgardiner inte gjorde det." Men som tur var var det inte fallet med Instant Night.

"Instant Night har gett oss bättre sömn eftersom det nu är mörkt i sovrummet – dessutom har vi blivit gladare för att vi sover bättre, och då är det lätt att gå upp och gå ner igen."

"Instant Night är en enkel lösning på ett ofta stort problem. Det bästa med den är att gardinen är gjord av snyggt tjockt svart tyg som håller ljuset ute.”
 

John Friis Hansen

 

Har gjort en positiv skillnad för mina barns sömn

"Jag är supernöjd med gardinerna, det har gjort en riktigt positiv skillnad i förhållande till mina barns sömn, här där solen går upp tidigare och går ner senare. Det faller snabbare att somna och de sover längre på helgerna. Kvaliteten är rätt läckra och de var lätta att sätta upp. Jag har även rekommenderat dem till andra " 😉
 

Dorthe

 

Se Instant Night FAQ här.


Sådan sættes Instant Night sættes op

Nem opsætning af mørklægningsgardinet Instant Night