Vad är Pixelhobby?

Skapad den

Vad är Pixelhobby?


Pixelhobby är små fyrkantiga "pärlor" som placeras på en tallrik eller nyckelring så att de bildar ett mönster eller en bild. Pixelhobby är för pojkar och flickor i åldrarna fem till 12 år. Hos HowToSleepBetter hittar du Pixelhobby till bra priser – se vårt utbud här.

Hur fungerar Pixelhobby?

Pixelhobby liknar lite pärlskivor, men är mer krävande och passar därför äldre barn. Det ska dock sägas att det finns XL-pixel pärlor för mindre barn. Det smarta med pixelpärlor är att de inte behöver strykas för att fastna, de fastnar på plattan när man sätter på dem. Det gör det enkelt för mindre barn att göra när de inte behöver vänta på att mamma eller pappa ska stryka sina pärlplattor. En av de bästa sakerna med Pixelhobby är att barnen kan göra söta och användbara presenter till familjen. Alla kan använda en ny nyckelring och bottenplattorna kan användas som bas för en kopp, så att bordet skonas. Du kan även sätta en magnet på baksidan av bottenplattan, då blir det en snygg och personlig magnet till kylen. Det finns motivhäften som du kan följa, eller så kan du låta fantasin flöda.

Se hur Pixelhobby fungerar här:

Pixelpärlor främjar finmotorik

Att ha kul med Pixel pärlor främjar finmotoriken och är en trevlig aktivitet för både barn och vuxna. Barnet får öva på sitt pincettgrepp med stil och kommer verkligen i växel. Vår erfarenhet är att barnet kan sitta nedsänkt i timmar med de små pixelpärlorna.

Inspiration för Pixelhobby

När du köper ett Pixelhobby-kit från HowToSleepBetter innehåller det inspirationshäften med idéer till motiv. Du placerar helt enkelt den genomskinliga bottenplattan eller nyckelringen ovanpå motivet i häftet och fäster sedan pixelpärlorna på plattan. Detta gör det enkelt för barn i många åldrar, eftersom de inte behöver sitta och räkna sig fram till platsen för pixelpärlorna. Om du vill göra ditt eget pixelmönster istället för att använda ett från häften kan du använda Pixelhobbys mönstergenerator för att skapa ditt eget motiv. Du hittar den här för att skapa ditt eget motiv. Du hittar den här.


På HowToSleepBetter erbjuder vi tre olika storlekar av färdiga Pixelhobby-kit, där det finns allt du behöver för att göra Pixelhobby.

 

Pixelhobby kits från HowToSleepBetter

Pixel perler kit small

Pixelhobby Kit Small

Består av:
20 pixelark i 20 färger
4 nyckelringar
3 bottenplattor
4 häften till inspiration

Pris 229 kr.

 

Pixelhobby kit small se mere

Pixel perler kit medium

Pixelhobby Kit Medium

Består av:
26 pixelark i 20 färger
14 nyckelringar
2 häften till inspiration

Pris 315 kr.

 

Pixelhobby kit medium se mere

Pixel perler kit large

Pixelhobby Kit Large

Består av:
40 pixelark i 20 färger
8 nyckelringar
6 bottenplattor
4 häften till inspiration

Pris 389 kr.

 

Pixelhobby kit large se mere

Färdiga Pixelhobby-samlarföremål

Pixelhobby finns även i större samlingsset, som kan påminna lite om pusselspel. De finns i många söta motiv och består av 4 stora bottenplattor inkl. pixelpärlorna som måste användas för att göra motivet. Grundplanerna sätts ihop med en liten laxstjärt, som naturligtvis också ingår i setet.

Pixel perler motiv hund

Pixelhobby sæt - hund

Pris 519 kr.

Pixel perler hund sæt

Pixel perler motiv  häst

Pixelhobby sæt - hest

Pris 519 kr.

Pixel perler  häst sæt

Pixel perler motiv panda

Pixelhobby sæt - panda

Pris 519 kr.

Pixel perler tiger sæt

Pixel perler motiv tiger

Pixelhobby sæt - tiger

Pris 519 kr.

Pixel perler tiger sæt

Tillbehör för Pixelhobby

Det finns ett stort antal tillbehör till Pixelhobby. På HowToSleepBetter säljer vi bland annat magneter till bottenplattorna. Så du kan hänga dem i kylen. Om du vill montera flera bottenplattor för att göra ett större motiv måste du använda dovetails, som vi även säljer i vår webshop. Vi har även olika mönsterhäften, som kan köpas separat om barnen har kompisar hemma som vill ha kul med Pixelhobby.

Den bästa presenten är hemgjord

Pixelhobby är självklara presenter till föräldrar och morföräldrar, t.ex. En pixel hobbynyckelring är en söt och personlig present. Samtidigt får barnen sin finmotorik och koncentration stimulerad när de gör presenten. Mottagaren kommer utan tvekan att uppskatta en personlig och användbar present.

Pixelhobby färger och ark

Varje ark med pixelpärlor innehåller 140 pärlor på 2,5 x 2,5 mm. De finns i många färger, som du antingen kan välja själv, eller så kan du köpa färdiga Pixelhobby-kit, som innehåller de flesta färgerna. Som beskrivs längre upp så säljer vi tre olika storlekar av Pixelhobby kit, så att du eller ditt barn snabbt kan komma igång. Alla kit innehåller pixelpärlor i min. 20 färger, tallrikar och inspirationshäften med pixelhobbymönster. Hitta de färdiga pixelhobbykiten här.

Var kreativ med gott samvete

Pixelpärlorna är tillverkade av bioplast på ett hållbart sätt. Råvarorna till bioplasten kommer från bioetanol, som utvinns från sockerrör. Därför är pixelpärlorna 100 % återvinningsbara. Både pixelpärlorna och plattorna är tillverkade i rena material utan skadliga ämnen som kan orsaka allergier. Maskinerna som används i produktionen använder smörjmedel lämpliga för livsmedelsförpackningar för att säkerställa hälsan. Metallkedjorna är nickelfria. Det är därför Pixelhobby är ett säkert val när ditt barn behöver vara kreativ. Se hela vårt utbud av Pixelhobby här.

Pixel perler basisplade med motiver


Ingen kommentar / Inga kommentarer
Skriv din kommentar